Efamol PMP

Efamol PMP

Het gebruik

Verkrijgbaar: verpakking van 60 capsules
Aanbevolen dosering: 2 capsules per dag
Adviesprijs: € 17,99

Wijze van gebruik
1x daags 2 capsules tijdens een maaltijd met wat water innemen en doorslikken. U kunt op iedere dag van de maand starten en het middel gedurende de gehele maand innemen. De aangegeven dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement kan niet gebruikt worden als vervanging van een gevarieerde voeding. Voor een goede invloed raden we je aan dit product minimaal 6 weken achtereen te gebruiken.

Niet gebruiken bij
Indien er een overgevoeligheid is voor een of meerdere van de componenten.

Algemene Informatie

Efamol PMP bevat zuivere teunisbloemolie aangevuld met specifieke vitaminen en mineralen die een normale en regelmatige menstruatie bevorderen. Vitamine B6 en C zijn toegevoegd voor het behoud een goede lichaamsbalans en ter ondersteuning van het immuunsysteem. Magnesium helpt om vermoeidheid te verminderen en zink draagt bij aan een normale hormoonhuishouding.

Efamol PMP:
Voor een regelmatige menstruatie
Ondersteunt bij menstruatie-ongemakken

Wijze van gebruik 1x daags 2 capsules tijdens een maaltijd met wat water innemen en doorslikken. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. De aangegeven dosering niet overschrijden. Gebruik tijdens de zwangerschap en borstvoeding

Efamol PMP kan overeenkomstig de aangegeven dosering worden gebruikt.